آرشیو نوشتاری «باب بگشا»

نشست سی و دوم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۲)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست سی و دوم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۲)[۱]    دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   با سلام و وقت به‌خیرخدمت دوستان. وقفه‌ی یک ماهه‌ای بود به دلیل تعطیلات سنتی مردادماه هر سال حسینیه که [اکنون] بعد از تعطیلات حضورتان هستیم. سال قبل درست اولین دوشنبه‌ی ماه رمضان بود که بحث را شروع کردیم، الان هم اولین سه شنبه‌ی ماه رمضان است ان‌شاءالله بتوانیم بحث‌ها را ادامه دهیم. در ایران، وقفه همیشه معضل است. در سه چهار ماه گذشته هم با وقفه‌های خودخواسته و خودناخواسته مواجه بودیم اما به هر حال معتقدیم که وقفه‌ها موقت است و …

نشست سی و دوم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۲) ادامه مطلب

نشست سی و یکم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۱)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست سی و یکم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۱)[۱]   دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. با عصربه‌خیر و تبریک عید روزی که گذشت؛ تقاضادار شدن پیامبر و برخورد فعالی که خدا با او کرد. از تقاضای او و عرضه‌ی خدا و از ظرفیت کوچک و ظرفیت بزرگ، اتفاق کیفی‌ای رخ داد که بازتاب آن تا الان هم هست و پس از این هم ان‌شاءالله خواهد بود. جلسات ما دچار وقفه‌های ناخودخواسته شد.[۲] از جلسه‌ی پیش مرتب شد. جلسه‌ی پیش مهمانی را داشتیم که در چارچوب همین بحث‌هایی که خودمان داریم، ایشان هم …

نشست سی و یکم: تبیین: دید تاریخی، تحلیل تاریخی (۱) ادامه مطلب

نشست سی‌ام: سخنرانی بنیانگذار خانه مادر و کودک

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست سی‌ام: سخنرانی بنیانگذار خانه مادر و کودک[۱]   دریافت فایل pdf نشست جاری  توضیح مقدماتی هدی صابر بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. به نام خدا. سلام به جمع. با کسب اجازه از دوستان، بزرگان جمع و مهمان محترم جلسه. سی‌اُمین جلسه از سلسله جلسات «باب بگشا» را برگزار می‌کنیم؛ جلساتی که از ابتدای ماه رمضان سال گذشته آغاز کردیم. علی‌رغم وقفه‌های پیش آمده امیدواریم بتوانیم بحث را ادامه دهیم. «من رفیقم، رهگشایم، باب بگشا، نزد من آ» بحث ما از ابتدا این بود که «او» تصریح می‌کند که دری وجود دارد، دق‌الباب کنید، پشت در ظاهراً خبرهایی است. تصریح و تأکید دارد که من را به روندها، پروسه‌ها و پروژه‌هایتان فرابخوانید. با این مبنا پیش آمدیم و آرام‌آرام مدل‌های …

نشست سی‌ام: سخنرانی بنیانگذار خانه مادر و کودک ادامه مطلب

نشست بیست و نهم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۲)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و نهم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۲)[۱]   دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم. با عصربه‌خیر خدمت دوستان جلسه‌ی بیست و نهم را آغاز می‌کنیم. روی «تبیین ما» و «داشته‌ها و کارکردهای خدا» ذهنمان را فعال می‌کنیم. داشته‌ای که جلسه‌ی قبل بحثش را آغاز کردیم، دید روندی و سامان‌بخشی مرحله‌ای خدا بود که در این جلسه ان‌شاءالله آن را به پایان می‌رسانیم. در سه‌شنبه ۱۲ خرداد هستیم، به انتهای بهار نزدیک می‌شویم؛ ان‌شاءالله بحث‌هایمان هم بتواند مثل بهار باروری داشته باشد. ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همگاهی و استراتژیک با «او» را …

نشست بیست و نهم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۲) ادامه مطلب

نشست بیست و هشتم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۱)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و هشتم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۱)[۱]  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‍ی صاف‍دلانه، مستمر، همه‍گاهی و استراتژیک با خدا   بسم‌اللّه الرحمن الرحیم. با عصر بخیر خدمت دوستان و با اجازه همه و بزرگ‌ترهای جمع بحث را آغاز می کنیم. «من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ»، تیتری است که حدوداً هفت ـ هشت ماه است گرد آن جمع شده‌ایم. ان‌شاءالله کشش داشته باشد که هم درون‌مان را به میدان آورد و هم بتوانیم از بیرون به یک پروژه‌ی فردی یا جمعی وصل شویم. در نشست بیست و هشتم و ذیل تیتر جلسات قبل «تبیین ما، داشته ها و کارکردهای …

نشست بیست و هشتم: تبیین: نگرش روندی، سامان مرحله‌ای (۱) ادامه مطلب

نشست بیست و هفتم: تبیین: دید استراتژیک (۹)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و هفتم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۹) سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا نشست بیست و هفتم هست. جلسه‌ی قبل با دعوت از مهمان سپری شد و دوستان سیر موسسه‌ی محک را از زبان بنیان‌گذارش شنیدند. امروز بر می‌گردیم به بحث خودمان، که  داشته‌ها و کارکرد‌های «او» هست، و کارکرد یا داشته‌ی سوم که دید استراتژیک خدا یا خدای استراتژیک می‌باشد. خیلی سریع از گذشته به حال برسیم و روی بحث امروز را که آخرین بخش خدای استراتژیک است، قدری درنگ کنیم:   از آغاز تا به اینجا؛ سیری …

نشست بیست و هفتم: تبیین: دید استراتژیک (۹) ادامه مطلب

نشست بیست و ششم: سخنرانی بانی موسسه‌ی محک

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و ششم: سخنرانی بانی موسسه‌ی محک سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری سخنان آغازین هدی صابر به نام خدا. با عصر به‌خیر خدمت دوستان و مهمان محترم جلسه، نشست بیست و ششم را آغاز می‌کنیم. «من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ» عنوانی است که حدود شش ماه است حول آن گرد آمده‌ایم با پرانتز همیشه بازِ «ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا». در جلسات گذشته قرارمان بر این بود که هر گاه به بزنگاهی رسیدیم، در آن بزنگاه مهمانی دعوت کنیم. مهمان [یا مانند نشست جاری، صاحب سیر عملی است] یا صاحب دیدگاه نظری است؛ به مانند جلسه‌ی چهاردهم که آقای دکتر محمّدی خدمت‌تان آمدند و بحثی را …

نشست بیست و ششم: سخنرانی بانی موسسه‌ی محک ادامه مطلب

نشست بیست و پنجم: تبیین: دید استراتژیک (۸)

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و پنجم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۸) سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا در سیزده نشست اول مقدمتاً از درون به بیرون خودمان را درون‌کاوی کردیم:   از آغاز تابه اینجا؛ سیزده نشست، یک فصل درون کاوی بحران‌یابی سعی خروج از بحران متدکاوی طراحی متد تبیین ما الگوی ما   از درون خودمان در آمدیم و بیرون را نگریستیم، در درون خودمان به بحران  پی بردیم و در بیرون نیز بحران را لمس و به سنت بشر سعی کردیم در مدارهای پیرامون خودمان از بحران خارج شویم. برای خروج …

نشست بیست و پنجم: تبیین: دید استراتژیک (۸) ادامه مطلب

نشست بیست و چهارم: تبیین: دید استراتژیک (۷)

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و چهارم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۷) سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا نشست بیست و چهارم است، با عنوان «تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او، دید استراتژیک» که برگ هفتم آن است. ان‌شاءالله تا دو جلسه‌ی دیگر بتوانیم بحث «دید استراتژیک» را رو به پایان ببریم. اگر بخواهیم به این بیست و چهار نشست برش بزنیم، دو برش دارد و یک سر پل. برش اول نشست اول تا سیزدهم است، سرپل فرصتی بود که در اختیار آقای محمّدی گرگانی مهمان جلسه [نشست چهاردهم] قرار گرفت که بخشی از بحث‌شان …

نشست بیست و چهارم: تبیین: دید استراتژیک (۷) ادامه مطلب

نشست بیست و سوم: تبیین: دید استراتژیک (۶)

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و سوم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۶) سه‌شنبه ۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   عنوان بحث باب بگشا بود، دقّ‌البابی ان‌شاءالله به خدا داشته باشیم؛ «من رفیقم رهگشایم باب بگشا نزد من آ». جمله‌ی پرپژواکی است که خدا در هستی طنین انداخته، ما شاید خیلی شنوای آن نباشیم. ان‌شاءالله که بتوانیم با کار خودمان و با تدقیق و تمرکز شنوایی مختلطی پیدا کنیم. نشست بیست و سوم هست، عنوان بحث «داشته‌ها و کارکردهای او، دید استراتژیک»، کماکان در پرانتز گشاده‌ای که مثل خود هستی گشاده است، ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، …

نشست بیست و سوم: تبیین: دید استراتژیک (۶) ادامه مطلب

نشست بیست و دوم: دید استراتژیک (۵)

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست و دوم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۵) سه‌شنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۳۸۸  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   چون چند بار در هر جلسه مروری بر گذشته داشتیم، امروز سریع‌تر مرور را برگزار می‌کنیم تا به طور جدی‌تر بر روی بحث متمرکز شویم. پنجمین جلسه‌ای است که روی ویژگی چشم‌اندازدار، افق‌دار، طراح و پیش‌‌برنده بودن به حساب و با محاسبه‌ی پروردگار متمرکز می‌باشیم. در عصری هستیم که هیچ چیزی پیش نمی‌رود. حداقل در مدار کلان، پدیده‌ها پیش‌رونده نیستند؛ مدت‌هاست که شاهد دستاورد جدی در سطح ملی و یا در سطح‌های میانی جامعه‌ی خودمان …

نشست بیست و دوم: دید استراتژیک (۵) ادامه مطلب

نشست بیست‌ویکم: تبیین: دید استراتژیک (۴)

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست بیست‌ویکم: تبیین: داشته‌هاوکارکردهای او: دید استراتژیک (۴) سه‌شنبه ۱۸ فروردین‌ماه ۱۳۸۸     دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا با سلام خدمت دوستان، برادران و خواهران و تبریک سال نو؛ ان‌شاءالله که بتوانیم از بزنگاه تحول استفاده کنیم. بیست جلسه را با هم سر کردیم، جلسه‌ی آخر، جمع به نصاب نرسید، با توافق جمع مروری کردیم به آنچه عنوان شده بود.[۱] لذا از امروز ان‌شاءالله بحث [جدیدی] را پی می‌گیریم؛ بحثی که در ادامه‌ی مباحث اسفند گذشته با سو‌تیتر «دید استراتژیک» یا «داشته‌ی استراتژیک خدا»، بخش چهارم، هست. از نخستین جلسه‌ای که در اولین دوشنبه‌ی ماه رمضان سال …

نشست بیست‌ویکم: تبیین: دید استراتژیک (۴) ادامه مطلب

نشست بیستم: تبیین: دید استراتژیک (۳)

 سلسه نشست‌های «باب بگشا» نشست بیستم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۳) سه‌شنبه ۱۳ اسفندماه ۱۳۸۷    دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا بسم‌الله الرحمن الرحیم، به نام خدا، با سلام و عصر بخیر خدمت همه‌ی دوستان. وقفه‌های ماه‌های اخیر در برگزاری نشست‌ها به سبب تعطیلی‌ها زیاد بود. نشست امروز را با نام خدایی که بناست در پروژه‌ها و پروسه‌هایی که آغاز می‌کنیم، همراه ما باشد می‌آغازیم. نشست بیستم است و عنوان بحث «تبیین ما، داشته‌ها و کارکرهای او: دید استراتژیک» می‌باشد. تا اکنون، [دو] جلسه را روی وجوه استراتژیک خدا درنگ کرده‌ایم، با این تاکید محورین که خداوند افق‌دار …

نشست بیستم: تبیین: دید استراتژیک (۳) ادامه مطلب

نشست نوزدهم: تبیین: دید استراتژیک (۲)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست نوزدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۲) سه‌شنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۸۷  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا  تعطیلی دوران اخیر زیاد بوده، سه‌شنبه‌ی قبل تعطیل بود، سه‌شنبه‌ی آینده هم تعطیل است و یک مقدار وقفه می‌افتد که آسیب نسبی به تسلسل بحث می‌زند. بحث خیلی کیفی نیست، اما اگر تسلسل‌اش حفظ شود راحت‌تر می‌توان با آن برخورد کرد، روی آن فعال شد و نقدش کرد و سرانجام ان‌شاءالله به دست‌مایه‌ای برسیم. به نام همراه یاریگر که اگر پروژه یا پروسه‌ای را تعریف کنیم و داخلش بشویم، تعهد کرده و موظف است که با ما همکاری …

نشست نوزدهم: تبیین: دید استراتژیک (۲) ادامه مطلب

نشست هجدهم: تبیین: دید استراتژیک (۱)

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست هجدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: دید استراتژیک (۱)  سه‌شنبه ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۸۷  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   بحث امروز، دید استراتژیک یا خدای استراتژیک است و می‌خواهیم ببینیم خدا کجای استراتژی هستی است و چه کمکی در پروژه‌های استراتژیک هستی‌مان به ما می‌کند.   از کجا تا کجا؟ سیزده نشست، یک فصل از درک موقعیت به ضرورت خروج از ضرورت خروج به متد کمک‌کار از متد کمک‌کار به نمونه عینی از نمونه عینی به الگوی ره‌گشا از الگوی ره‌گشا تا آستانه   سیزده نشست اول خودش یک مبحث مستقل بود؛ به این مفهوم که …

نشست هجدهم: تبیین: دید استراتژیک (۱) ادامه مطلب

نشست هفدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای خالق

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست هفدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای خالق سه‌شنبه ۸ بهمن‌ماه ۱۳۸۷    دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا   شانزده نشست را پشت سر گذاشتیم. سیزده نشست اول که متصل و مسلسل بود را با این خلاصه‌جوهر پشت سر گذاشتیم که موقعیت خودمان را بررسی کردیم؛ هم فرد خودمان را، هم پیرامون، هم نحله‌ی فکری و هم جامعه‌ی کل را.   سیزده نشست، یک فصل؛ از موقعیت به خروج از خروج به متد از متد به نمونه از نمونه به الگو از الگو به آستان   از موقعیت این موضوع کلیدی را در آوردیم که در …

نشست هفدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای خالق ادامه مطلب

نشست شانزدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای طراح مهندس

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست شانزدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای طراح مهندس سه‌شنبه ۱ بهمن ماه ۱۳۸۷    دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره‌گشایم، باب‌بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا  سیزده نشست که معادل یک فصل بود را پشت سر گذاشتیم. این سیزده جلسه به دلیل ارتباطی که با هم داشت یک فصل را تشکیل می‌داد؛ جلسه‌ی چهاردهم سخنران میهمان داشتیم و از جلسه‌ی پانزدهم هم وارد فصل دوم شدیم. در فصل اول، به طور فشرده پنج پیچ را پشت سر نهادیم:   سیزده نشست، یک فصل؛                 از موقع به خروج                                 از خروج به متد                                                 از متد به نمونه                                                                 از نمونه به الگو                                                                                 …

نشست شانزدهم: تبیین: داشته‌ها و کارکردهای او: خدای طراح مهندس ادامه مطلب

نشست پانزدهم: تبیین:«باب بگشا» با دو پیش‌فرض

سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست پانزدهم: تبیین: «باب بگشا» با دو پیش‌فرض سه‌شنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۳۸۷   دریافت فایل pdf نشست جاری  به نام همراه یاریگر من رفیقم، ره­گشایم، باب بگشا، نزد من آ ضرورت رابطه­ی صاف­دلانه، مستمر، همه­گاهی و استراتژیک با خدا پیش از امشب سیزده جلسه داشتیم که این سیزده نشست یک فصل تلقی می­شود. سعی کردیم این فصل منطقی داشته باشد؛ از جایی شروع شود و به جایی بیانجامد. با توجه به این که می­خواهیم وارد فصل جدید بشویم یک مرور سریع بر فصل گذشته می­کنیم. از جلسه‌ی بعدی ان‌شاءالله مرور را کنار می­گذاریم و به متن اصلی بحث می­رویم. در رابطه با سیزده جلسه­ای که پشت سر گذاشتیم، نیم­رخی به پیش داشته باشیم و سه رخی به پس: فصل …

نشست پانزدهم: تبیین:«باب بگشا» با دو پیش‌فرض ادامه مطلب

نشست چهاردهم: من جاودان (دکتر محمدی گرگانی)

 سلسله نشست های «باب بگشا» نشست چهاردهم: من جاودان  سه‌شنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۳۸۷  دریافت فایل pdf نشست جاری   در چهاردهمین نشست از سلسله‌نشست‌های «باب بگشا»، آقای دکتر محمد محمدی گرگانی بحثی با عنوان «من جاویدان» که هم‌فضا با بحث‌های نشست بود به عنوان یک صاحب دیدگاه ارائه دادند. متن این بحث که توسط سخنران پردازش شده و بخش‌هایی از سخنرانی ایشان در خردادماه ۸۷ در گرگان را نیز در بر می‌گیرد، پیشا روی شماست.   علی(ع) چهار سرمستی را شایسته‌ی انسان نمی‌داند: ۱ـ سرمستی ناشی از مال؛ یعنی آدمی نباید سرمست پول ‏و… باشد. ۲ـ سرمستی ناشی از علم؛ اینکه آدمی براساس علم‌اش مورد احترام واقع شده و از این احترام ‏خوشش بیاید. ۳ـ سرمستی ناشی از تعریف و تمجید؛ …

نشست چهاردهم: من جاودان (دکتر محمدی گرگانی) ادامه مطلب

نشست سیزدهم: تبیین ما: رابطه میان دو مبنا؛ ابراهیم، نماینده‌ی ما ـ ۶

 سلسله نشست‌های «باب بگشا» نشست سیزدهم: تبیین ما: رابطه میان دو مبنا؛ ابراهیم، نماینده‌ی ما ـ ۶ سه‌شنبه  ۳ دی‌ماه ۱۳۸۷  دریافت فایل pdf نشست جاری به نام همراه یاری‌گر من رفیقم، ره‌گشایم، باب بگشا، نزد من آ بسم‌الله الرحمن الرحیم. با ‌نام خدا، شب‌ به‌ خیر و کسب اجازه از دوستان و موسپیدان بحث را آغاز می‌کنیم: نشست سیزدهم است که توفیق داریم و با هم هستیم. در فصل باران و سرما دوستان زحمت می‌کشند و می‌آیند؛ ان‌شاءالله جلسه کیفیتی داشته باشد و نم‌نم بارانی به همه‌ی ما بزند. تیتر فرعی طبق معمول: ضرورت رابطه‌ی صاف‌دلانه، مستمر، همه‌گاهی و استراتژیک با خدا در دوازده نشست پیشین همان‌طور که خودتان مطلع هستید، عناوین [به این شرح بود]: *        آغازگاه *        خدا …

نشست سیزدهم: تبیین ما: رابطه میان دو مبنا؛ ابراهیم، نماینده‌ی ما ـ ۶ ادامه مطلب

اسکرول به بالا